3Д Виртуелни локации

Печати

Галерија бр.1:

  1. Канцеларија на Градоначалникот г-дин Горан Малешевски.
  2. Споменик на патронот на градот Гоце Делчев, изглед на дел од кејот
Share/Save/Bookmark