Најава за одбележување на 11-Октомври Денот на востанието на македонскиот народ

Печати

Со пригодна свеченост општина Делчево ке го одбележи 11-ти Октомври Денот на востанието на македонскиот народ.

Поканата со програмата се дадени во прилог.

11-ti oktomvri1_resize

11-ti oktomvri2_resize

ping-pong1 resize

ping-pong2 resize

Share/Save/Bookmark